NYTT JURIDISKT STÖD GÖR SAMARBETE SÄKRARE

NYTT JURIDISKT STÖD GÖR SAMARBETE SÄKRARE

Nu introducerar Swelife All Right – en serie nya dokument och mallar som ska göra det enklare och säkrare för forskare och entreprenörer att inleda samtal och tidiga samarbeten med potentiella affärspartners.

– Vi vet att många forskare känner sig osäkra när det kommer till de affärsjuridiska frågorna. Med de här dokumenten vill vi stimulera och underlätta till kontakt, säger Thomas Gunnarsson som arbetat med att ta fram dokumenten, som alla är på engelska och går under samlingsnamnet All Right Legal Support

Dokumenten ger råd och stöd inför inledande möten och presentationer men erbjuder också mallar för olika sorters kontrakt och avtal. Alla dokument är framtagna i samarbete med advokatfirman Glimstedt.

– Swelife har till uppgift att underlätta samarbeten mellan akademi, näringsliv och hälso- och sjukvården. Att erbjuda de här dokumenten ligger helt i linje med det arbetet, säger Swelifes programdirektör Peter Nordström.

Kontakt

Thomas Gunnarsson, projektledare Swelife
+46 725-313 846
Thomas.gunnarsson@swelife.se