Cancer Crosslinks lockade bred publik

Cancer Crosslinks lockade bred publik

Omkring 200 ledande forskare, vårdgivare och representanter från läkemedelsföretag samlades vid den fjärde upplagan av konferensen Cancer Crosslinks Sverige, ett evenemang som Swelife stöttade.

CREATE Health, ett strategiskt centrum för translationell cancerforskning vid Lunds universitet, arrangerade konferensen och temat för dagen var “Precision medicin och Immuno-onkologi”.

Syftet att sammanföra forskare från hälsa och sjukvård, akademi och industrin med representanter från regulatoriska enheter på ett endagsmöte, är att initiera tvärvetenskapliga diskussioner som kan leda till nya samarbeten inom Precision Medicine och Immuno-Oncology.

Konferensen ägde rum den 19 oktober 2016 på Medicon Village i Lund, med ett rekordstort antal besökare.Cancer Crosslinks Sverige är möjligt tack vare huvudsponsorerna, Bristol-Myers Squibb, Merck och Roche, som alla spelat en viktig roll i att skapa en framgångsrik konferens. Cancer Crosslinks stöds även av Swelife.

Läs mer om CREATE Health