Integritetspolicy

Swelife hanterar personuppgifter enligt relevant lagstiftning.

Ändamål

Swelife behandlar personuppgifter för att uppfylla sitt uppdrag. Swelife är ett strategiskt innovationsprogram som stödjer samverkan mellan akademi, näringsliv och hälso- och sjukvård med målet att stärka life science i Sverige och förbättra folkhälsan.

Swelife.se

Swelife använder cookies, små textfiler som lagras i användarens webbläsare, i syfte att anpassa innehåll på vår hemsida.  Du kan stänga av denna funktion i din webbläsare.

Swelife använder Matomo som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder våra webbplatser. Detta innebär att personuppgifter i form av din IP-adress samlas in, liksom indirekt data om dig som till exempel hur länge du stannar inne på vår hemsida och vilka av våra kategorier och sidor som du klickar på. Informationen använder vi sedan för att förbättra innehåll, navigation och struktur på våra webbplatser.

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Nyhetsbrev

Vi samlar in namn, e-post, uppgifter om organisation/arbetsplats, arbetsområde och titel i syfte att anpassa nyhetsbrevets innehåll för olika avsändargrupper. Uppgifterna används enbart av Swelife och skickas aldrig vidare till tredje part.

Du kan själv alltid avanmäla dig från våra nyhetsbrev, antingen genom ”Sluta prenumerera”-knappen som finns i varje nyhetsbrevsutskick eller genom att skick e-post till karin.lilja@swelife.se.

Utlysningar med mera

Swelife hanterar sina utlysningar via Vinnova.

För mer information om hur Vinnova hanterar personuppgifter, läs här.

Swelife sparar namn på och e-postadress till respektive projekts kontaktperson.

Kontakt

Lunds universitet är Swelifes värdorganisation, och därför är Lunds universitet personuppgiftsansvarig för Swelife.

Här kan du läsa mer om behandling av personuppgifter vid Lunds universitet.

Vid synpunkter på eller frågor om databehandling, kontakta Lunds universitets dataskyddsombud:
dataskyddsombud (at) lu.se

Telefon:
046-222 00 00

Postadress:
Lunds universitet
Dataskyddsombud
Box 188
221 00 Lund

Klagomål

Vid klagomål på Swelifes databehandling, kontakta Datainspektionen.

Datainspektionen

Kontakt Swelife

Om du har några frågor om eller synpunkter på vår policy är du välkommen att kontakta oss på +46 725-541 634 eller info (at) swelife.se.

Mer kontaktuppgifter.