data tangent

Swedishlifesciences.com

Databasen Swedishlifesciences.com är ett webbaserat sökverktyg för den som utvecklar en idé till en tjänst eller produkt för hälso- och sjukvården. Snabbt, enkelt och gratis hjälper databasen Sveriges life science-utvecklare att hitta rätt partner inom allt från start-ups till ledande industri.

Hur fungerar Swedishlifesciences.com?

  • Mer än 2 000 life science-bolag i Sverige är redan sökbara i verktyget, som är öppet och gratis för alla att såväl söka som att registrera sig i.
  • Varje sökning kan skräddarsys genom att kombinera och filtrera en specifik kompetens eller ett särskilt steg i värdekedjan, men det går också bra att söka på fritext.
  • Det går även att göra geografiska avgränsningar i ett kartverktyg, liksom att ta fram mer övergripande statistik om en del av branschen.

För vem?

Swedishlifesciences.com ska serva bolag, entreprenörer och forskare som behöver komplettera sitt utvecklingsarbete av en ny produkt eller tjänst för hälso- och sjukvården med rätt expertis. En annan målgrupp är investerare och industri på jakt efter intressanta partners.

Kontakt

Thomas Gunnarsson, portföljansvarig på Swelife
Kontakt


Photo by Christian Wiediger on Unsplash